Op donderdag 20 juni wordt het een avond om naar uit te kijken bij Asian Fusion restaurant De Mandarin, want dan staat er een geweldig evenement op het programma: een bruisende Dragbingo-avond met niemand minder dan de fantastische Drag Queen My Little Puny! Deze avond belooft een smakelijke mix te worden van heerlijk eten, sprankelend entertainment en een flinke dosis fantasie, waarbij gasten kunnen genieten van een verrukkelijk 4-gangen diner en kans maken op te gekke prijzen tijdens de Drag Bingo.

Betreed De Mandarin en laat je meevoeren naar een wereld vol kleur en smaak, waar Aziatische fusiongerechten samenkomen in een betoverende ambiance. Dit restaurant, gelegen in Nieuwkoop, staat bekend om zijn culinaire hoogstandjes en gastvrije sfeer, klaar om gasten te verwelkomen voor een onvergetelijke avond.

Terwijl de gasten zich tegoed doen aan een tongstrelend 4-gangen diner, bereid door de getalenteerde koks van De Mandarin, zal Drag Queen My Little Puny het podium betreden en de avond omtoveren tot een waar feest van fantasie en fun. Met haar bruisende persoonlijkheid en creatieve flair zal My Little Puny de gasten vermaken met een spetterende show vol humor en hartverwarmende momenten.

En dan is er natuurlijk de Drag Bingo! Een verrassend spel waarbij gasten hun geluk kunnen beproeven en kans maken op fantastische prijzen, gepresenteerd met een flinke dosis glitter en glans door My Little Puny zelf. Van kleurrijke cadeautjes tot grappige verrassingen, de Drag Bingo belooft een avond vol spanning en plezier voor iedereen.

Deze geweldige Dragbingo-avond bij De Mandarin is dΓ© gelegenheid om te genieten van lekker eten, spetterend entertainment en een vleugje fantasie. Of je nu een fijnproever bent die dol is op culinaire ontdekkingen, een liefhebber van uitbundig entertainment, of gewoon op zoek bent naar een avond vol magie, dit evenement heeft voor ieder wat wils!

Reserveren voor deze bijzondere avond wordt sterk aanbevolen, gezien de beperkte beschikbaarheid en de verwachte drukte. Mis deze kans niet om te genieten van de smaken van De Mandarin en de betoverende performance van Drag Queen My Little Puny tijdens de geweldige Dragbingo-avond op 20 juni!

Reserveer nu je plek voor deze magische avond bij De Mandarin!

Bel met 0172 – 57 42 18 en reserveer nu je plek!