Op donderdag 30 mei staat er een spetterend evenement op de agenda bij Asian Fusion restaurant De Mandarin: een vrolijke Dragbingo-avond met de fantastische Miss Stephanie! Deze avond belooft een perfecte mix te worden van heerlijk eten, opwindend entertainment en heel veel gelach, waarbij gasten kunnen genieten van een heerlijk 4-gangen diner en kans maken op te gekke prijzen tijdens de Drag Bingo.

Stap binnen in De Mandarin, een bruisend Aziatisch Fusion restaurant gevestigd in Nieuwkoop, waar de smaken van het Verre Oosten samenkomen met een moderne twist. Hier worden gasten verwelkomd in een kleurrijke ambiance vol aroma’s en culinaire verrassingen, klaar om een onvergetelijke avond te beleven.

Terwijl de gasten zich tegoed doen aan een smakelijk 4-gangen diner, bereid door de getalenteerde koks van De Mandarin, zal Miss Stephanie het podium betreden en de avond veranderen in een extravaganza van glitter en glamour. Met haar sprankelende persoonlijkheid en ongeëvenaarde talent zal Miss Stephanie de gasten vermaken met een bruisende show vol humor en spektakel.

En dan is er natuurlijk de Drag Bingo! Een hilarische variant op het traditionele bingo-spel, waarbij gasten hun geluk kunnen beproeven en kans maken op fantastische prijzen, gepresenteerd met een flinke dosis flair door Miss Stephanie zelf. Van grappige cadeautjes tot knotsgekke verrassingen, de Drag Bingo belooft een avond vol vrolijkheid en gezelligheid voor iedereen.

Deze feestelijke Dragbingo-avond bij De Mandarin is dé gelegenheid om te genieten van lekker eten, opwindend entertainment en een flinke dosis plezier. Of je nu een fijnproever bent die dol is op culinaire hoogstandjes, een liefhebber van uitbundig entertainment, of gewoon op zoek bent naar een gezellige avond uit, dit evenement heeft voor ieder wat wils!

Reserveren voor deze bijzondere avond wordt sterk aangeraden, gezien de beperkte beschikbaarheid en de verwachte drukte. Mis deze kans niet om te genieten van de smaken van De Mandarin en de betoverende performance van Miss Stephanie tijdens de feestelijke Dragbingo-avond op 30 mei!

Reserveer nu je plek voor deze magische avond bij De Mandarin!

Bel met 0172 – 57 42 18 en reserveer nu je plek!