Bereid je voor op een avond vol glamour, glitter en gastronomische geneugten bij De Mandarin! Op zaterdag 11 mei rollen wij de rode loper uit voor een exclusieve Meet and Greet met niemand minder dan Miss Envy Peru, de schitterende winnares van Drag Race Holland seizoen 1 en het stralende middelpunt als Hoofd Jurylid van “Make Up Your Mind” op RTL. Dit is jouw kans om in een intieme setting de iconische queen persoonlijk te ontmoeten, met haar in gesprek te gaan en zelfs samen op de foto te staan.

Terwijl je geniet van een zorgvuldig samengesteld driegangendiner, zal Envy Peru het podium betreden voor niet één, niet twee, maar drie exclusieve optredens die ongetwijfeld iedereen zullen betoveren. Tussen de gangen door krijg je de unieke kans om de charme, het charisma en het ongeëvenaarde talent van Envy van dichtbij te ervaren.

Wij bieden deze onvergetelijke avond aan in twee shifts: de vroege sessie van 17.00 tot 19.00 uur en de late sessie van 20.00 tot 22.00 uur. Zo is er voor ieder wat wils en kun je het diner en de show kiezen die het beste bij jouw schema passen.

De kosten voor dit exclusieve dinerarrangement, inclusief de Meet and Greet en de adembenemende optredens van Miss Envy Peru, bedragen slechts €99,50 per persoon. Mis deze kans niet om te dineren met een ware legende onder de queens en een avond vol verrassingen en vermaak te ervaren.

Reserveer nu je plek voor deze magische avond bij De Mandarin en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis vol glamour, passie en heerlijke gerechten. Dit is dé kans om deel uit te maken van een exclusieve ervaring met Miss Envy Peru, een icoon dat de wereld van drag op zijn kop heeft gezet. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een avond die je nog lang bij zal blijven!

Bel met 0172 – 57 42 18 en reserveer nu je plek!