Privacybeleid2019-01-26T10:22:45+00:00

RESTAURANT MANDARIN

U leest nu de privacyverklaring van Restaurant mandarin
Mandarin is een Chinees Specialiteitenrestaurant en al 35 jaar een begrip in Nieuwkoop. Er zijn situaties waarin uw gegevens door Mandarin verzameld worden. Het is goed te weten wat daarmee gedaan wordt en hoe u uw wensen rondom deze gegevens kunt aangeven. Daar gaat deze verklaring over. Als u zich niet prettig voelt hoe wij deze gegevens gebruiken, neem dan gerust contact op!

DOEL VAN DE GEGEVENS

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Mandarin. Deze worden hieronder toegelicht. Tevens zijn wij te vinden op Social Media en diverse andere sites, voor uw reserveringen, meningen, reacties, foto’s en, om zo onze dienstverlening steeds weer aan te kunnen passen.

– Het versturen van nieuwsbrieven

Via e-mail verstuurt Mandarin nieuwbrieven waarmee we u op de hoogte houden van speciale acties of andere activiteiten. Uw naam en e-mailadres worden verzameld middels het daarvoor bestemde formulier dat wij u in ons restaurant aanbieden.

– Telefonisch contact

Als u een telefonische bestelling bij ons plaats noteren wij uw naam en telefoonnummer en in het geval van een bezorging ook uw adres om deze juist te kunnen bezorgen.

– Google Analytics

De website van Mandarin verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan de duur van uw website bezoek of de pagina’s die u veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan.

– Sociale Media

Op onze website kunt u via een knop onze facebookpagina promoten of delen. Leest u de privacyverklaring van Facebook om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen.
Via Trip Advisor en Iens en Thuisbezorgd.nl kunt u een reservering maken en/of een reactie over ons schrijven. Wij gebruiken deze gegevens voor het verwerken van de reservering of om, desgewenst, te reageren op uw reactie. Leest u de privacyverklaring van deze sites om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen.

ONTVANGERS

De gegevens die Mandarin ontvangt en verwerkt worden beheerd door:

– Mailchimp

De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief worden naam en e-mailadres opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

– Antagonist

De e-mail, website en back-ups van Mandarin wordt gehost bij Antagonist. Als u contact opneemt via webformulier of e-mail, worden die betreffende mails en gegevens opgeslagen op hun servers.

COOKIES

Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van uw computer/mobiel/tablet. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die daar op staan niet beschadigen. Zowel wij als adverteerders en tussenpartijen kunnen gebruik maken van cookies op onze website.  Hier onder volgt een overzicht van de cookies die wij zelf kunnen gebruiken.

Aan de hand van cookies kunt u op onze website worden herkend als u deze opnieuw bezoekt. Wij gebruiken cookies bijvoorbeeld om:

  • voor statistische doeleinden. Onder meer om te kunnen zien hoe vaak een website wordt bezocht, via welke website(s) bezoekers op onze website(s) terecht zijn gekomen en welke pagina’s op een website worden bezocht;

OPSLAGPERIODE

Persoonlijke gegevens worden voor langere tijd bewaard door Mandarin maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van de activiteiten tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

– Het versturen van nieuwsbrieven

Uw e-mailadres en naam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van uw gegevens is voor onbepaalde tijd. U kunt namelijk ten alle tijden uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@mandarin-nieuwkoop.com

– Contact opnemen

Op het moment dat u contact opneemt met Mandarin via de mail, worden de gegevens die u meestuurt, als naam, telefoonnummer en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Deze e-mails worden tot maximaal 2 jaar terug bewaard. Neem u telefonisch contact op voor een bestelling, afhalen of bezorgen, slaan we diezelfde gegevens, inclusief het bezorgadres, op in ons systeem. Deze gegevens blijven daar voor onbepaalde tijd of tot u aangeeft dat u de gegevens uit ons systeem verwijderd wilt hebben.

– Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

BEVEILIGING

Wij nemen passende maatregelingen om misbruik van, en, ongeautoriseerde toegang tot, uw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot die gegevens afgeschermd is en dat de veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast wordt uw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL-certificaat. Dit betekend dat het een privéverbinding is die u herkent aan het groene slotje voor de URL.

RECHTEN

U heeft ten alle tijden recht uw gegevens op te vragen die bij ons vastgelegd zijn. Als de gegevens niet kloppen of zijn gewijzigd heeft u het recht dit door Mandarin te laten rectificeren.
Als u vindt dat Mandarin niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat heeft u het recht een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

TOT SLOT!

We proberen zo open mogelijk te zijn over hoe we omgaan met uw persoonlijke gegevens en er op ons best mee om te gaan. Mocht u verbeterpunten zien, schroom niet om contact op te nemen, wij staan zeker open voor feedback!

Onze gegevens:

Chinees specialiteiten Restaurant Mandarin
Dorpstraat 117, 2421 AX Nieuwkoop
Tel: 0172 574218
info@mandarin-nieuwkoop.nl
KVK: 57063885

Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent dat je hiermee akkoord gaat. Meer info/instellingen Akkoord
Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. Wij plaatsen en gebruiken verschillende soorten cookies voor de volgende doeleinden:

Functionele cookies: Om onze website goed te laten werken.

Analytische cookies: Voor het verzamelen en analyseren van statistieken om de ervaring op onze website en de effectiviteit van advertenties te verbeteren.

Tracking cookies: Om persoonlijke profielen van je op te bouwen zodat we je gerichte content en advertenties kunnen tonen die aansluiten bij je interesses.

Social cookies: Om je in staat te stellen je reactie te delen door middel van ‘likes’ of commentaar. Deze cookies kunnen door de bijbehorende social media partijen worden gebruikt om persoonlijke profielen van je op te bouwen.

Daarnaast plaatsen derde partijen (die zich deels buiten de EU bevinden) cookies op onze websites en apps, waaronder tracking cookies die ook gebruikt kunnen worden om een profiel van je op te bouwen. Tracking cookies hebben mogelijk impact op je privacy.

Wil je meer informatie over wat cookies zijn, welke soorten cookies we waarom gebruiken en hoe je hierop controle kunt uitoefenen? Dan verwijzen we je naar onze Cookie Policy en onze Privacy Policy.

Door je toestemming te geven, stem je er mee in dat we cookies plaatsen en uitlezen op onze website en deze verzamelde gegevens combineren.